Taros Kami

Shanghai naékna Steel Company Ltd.

alamat

Unit 503 of Gaojing Mansion, No.101 of West Yingao Road, Baoshan district of Shanghai, 200439, China

Surélék

[email protected]

you can email us with your attachment 

telepon

0086 021 65447460

0086 13761030160

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?