Shanghai Ngritja Steel Company Ltd

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Që nga viti 2005, ne kemi bërë furnizuesi kryesor i produkteve metalike.

Rreth nesh

Shanghai Rise STEEL CO., LTD është e vendosur në Shanghai. Që nga viti 2005, ne kemi bërë furnizuesi kryesor i produkteve metalike.
Prodhimet tona mund të ndahen në kategoritë e mëposhtme: metalet, kontejnerët, materiale ndërtimi, produkte mekanike, të cilat kanë ndërtuar marrëdhënie të madh me objektet metalike në shtëpi dhe jashtë vendit. Qëllimi ynë është që të ofrojë shërbime të shkëlqyera për klientët tanë.

Latest nga Blog Lajme

Që nga viti 2005, ne kemi bërë furnizuesi kryesor i produkteve metalike.

  • Heat Treatment of 45 Steel 1.1 Preliminary heat treatment The forging and rolling part of 45 steel is usually not annealed for two reasons: First, if the annealing time is too long, it is easy to produce ferrite agglomeration, resulting in uneven structure; . Second, the production efficiency is ...
  • Application of Wear Resistant Steel Plate 1) Thermal power plant: medium speed coal mill barrel liner, fan impeller socket shell, dust collector inlet flue, ash duct, bucket turbine liner, separator connection pipe, coal crusher liner, coal scuttle liner, coal scuttle and crusher liner, burner bu...
logo of ANSTEEL
logo of JINGYE GROUP
logo of WISCO
logo of TPCO
logo of BAOSTEEL
logo of HBIS GROUP HANSTEEL COMPANY
logo of HBIS GROUP TANGSTEEL COMPANY
logo of XINYU IRON & STEEL
logo of RIZHAO STEEL
logo of XINGCHENG SPECIAL STEEL