Шангај Стани челик компанијата ООД

Побара да

Добредојдовте на нашата компанија

Од 2005 година, станавме главниот снабдувач на метални производи.

за нас

Шангај Стани челик CO., LTD се наоѓа во Шангај. Од 2005 година, станавме главниот снабдувач на метални производи.
Нашите производи може да се подели во следниве категории: метали, контејнери, градежни материјали, механички производи, кои се изградени голема врска со метални објекти во земјата и странство. Нашата цел е да обезбеди одлична услуга за нашите клиенти.

Најнови Од Блог Вести

Од 2005 година, станавме главниот снабдувач на метални производи.

  • Heat Treatment of 45 Steel 1.1 Preliminary heat treatment The forging and rolling part of 45 steel is usually not annealed for two reasons: First, if the annealing time is too long, it is easy to produce ferrite agglomeration, resulting in uneven structure; . Second, the production efficiency is ...
  • Application of Wear Resistant Steel Plate 1) Thermal power plant: medium speed coal mill barrel liner, fan impeller socket shell, dust collector inlet flue, ash duct, bucket turbine liner, separator connection pipe, coal crusher liner, coal scuttle liner, coal scuttle and crusher liner, burner bu...
logo of ANSTEEL
logo of JINGYE GROUP
logo of WISCO
logo of TPCO
logo of BAOSTEEL
logo of HBIS GROUP HANSTEEL COMPANY
logo of HBIS GROUP TANGSTEEL COMPANY
logo of XINYU IRON & STEEL
logo of RIZHAO STEEL
logo of XINGCHENG SPECIAL STEEL