Shanghai Rise Steel Company Ltd.

Nyuwun supaya

Welcome to perusahaan kita

Wiwit 2005, We wis dadi Supplier utama produk logam.

Babagan awake dhewe

Shanghai Rise Steel CO., LTD dumunung ing Shanghai. Wiwit 2005, We wis dadi Supplier utama produk logam.
Kita produk bisa dipérang dadi kategori ngisor iki: logam, kontaner, bahan konstruksi, produk mechanical, kang wis dibangun sesambetan gedhe karo fasilitas logam ing ngarep lan luar negeri. Kita waé iku kanggo nyedhiyani layanan banget kanggo kita pelanggan.

Paling Anyar Saka Blog News

Wiwit 2005, We wis dadi Supplier utama produk logam.

  • Heat Treatment of 45 Steel 1.1 Preliminary heat treatment The forging and rolling part of 45 steel is usually not annealed for two reasons: First, if the annealing time is too long, it is easy to produce ferrite agglomeration, resulting in uneven structure; . Second, the production efficiency is ...
  • Application of Wear Resistant Steel Plate 1) Thermal power plant: medium speed coal mill barrel liner, fan impeller socket shell, dust collector inlet flue, ash duct, bucket turbine liner, separator connection pipe, coal crusher liner, coal scuttle liner, coal scuttle and crusher liner, burner bu...
logo of ANSTEEL
logo of JINGYE GROUP
logo of WISCO
logo of TPCO
logo of BAOSTEEL
logo of HBIS GROUP HANSTEEL COMPANY
logo of HBIS GROUP TANGSTEEL COMPANY
logo of XINYU IRON & STEEL
logo of RIZHAO STEEL
logo of XINGCHENG SPECIAL STEEL